ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΤΟΞΟ .60100 ΠΙΕΡΙΑΣ. ΕΛΛΑΣ.

TOXO. 60100 PIERIAS.GREECE

Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ

ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ

ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ 29.06.1943 ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΤΕ ,ΚΟΥΡΣΟΒΑ, ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΤΟΞΟ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ,ΟΛΥΜΠΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ 12 ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ… ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΥΡΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ.

1945-1949 ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΝΧΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ, ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟ 1947 ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΟΥΣ 12 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΘΩΣ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ…. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ.ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.

1947-1950. ΕΖΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ. ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ.

1951. ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΓΥΡΙΣΕ ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΔΙΧΩΣ ΣΑΜΑΡΙ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΙ ΤΟ 1956 ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΒΟΥΝΙΕΣ ΑΓΕΛΑΔΙΩΝ ΑΛΛΟΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΡΑΨΟΒΕΡΓΕΣ.

1956-1960. ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΕΜΑΘΗΤΕΥΣΕ ΜΗ ΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΤΡΥΠΙΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ.

ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.

1960-1964. ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΔΙΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΝ ΡΟΛΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑ ΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΩΙΣΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΚΤΟΡΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

1960-1968. ΠΗΓΕ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ. ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1968 ΕΦΥΓΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2017.

1980-1995. ΥΠΗΡΞΕ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ,,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,, ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΣ,,,ΦΩΝΗ ΣΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥ-ΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΕΣΠΟ ΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ. ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1990 ΔΕΝ ΜΠΟΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,, ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ…ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ….

1973-2017. ΚΥΚΛΟΦΡΟΡΗΣΕ 25 ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΞΕΧΑΣΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

2003.ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΑΝ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ….ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ..ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΦΩΤΗ ΜΗΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ.

2000-2007. ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΤΕ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΑΝΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΝΤΑΝ.

ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΞΕΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΤΙΚΙΟ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ,,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,,Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ…Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ,ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

ΝΑΙ…ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑ ΤΙΑΣΜΕΝΗ…

ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ

ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 2017.