ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

1,00 

Kategorie:

Beschreibung

Την πρώτη έκδοση του βιβλίου έλαβαν οι παρακάτω και έχουν απαντήσει πιο κάτω.Το κόστος της ενέργειας αυτής το ξέρω μό νο εγώ, αλλά νομίζω ότι άξιζε τον κόπο γιατί σήμερα φωνάζου νε πάρα πολλοί τον τίτλο: ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

Σίγουρα η ιστορία κάποτε θα με δικαιώσει.
Το παράπονό μου είναι από τα θύματα, θύματα λαών σε παγκό σμια κλίμακα και ειδικά από εκείνους που θέλουν να λέγονται πολίτες πολιτισμένων λαών Αμερική και Ευρώπη εκτός φυσικά περιπτώσεων όπως του ελληνικού λαού, Ρωσικού, Κινέζικου κι άλλων φτωχών λαών με αδύναμη φωνή.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ.
Αποστολή σε ελληνική και γερμανική γλώσσα.
Αθανάσιος Αντωνίου Θυμιόπουλος. Μόναχο Γερμανίας.
Προς: Προέδρους κρατών, υπουργών πολιτισμού, άμυνας, εξω τερικών, τύπου, πρεσβείες, προξενεία, γραφεία τύπου.
Ελλάς, Ρωσία, Κίνα, Αγγλία, Γαλλία, Κύπρος, Ουκρανία, Σε ρβία, Ουκρανία, Ιταλία, Γερμανία και προς εφημερίδες, δημοσι ογράφους και λοιπά άτομα πάσης φύσεως.
Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,
Σας απέστειλα το νέο μου βιβλίο στην ελληνική γλώσσα και με τον τίτλο: ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, όργανο της μασονίας και του Αντίχριστου 666. Βάρβαρη επιδρομή στη Γιουγκοσλαβία και ειδικά στη Σερβία, τελευταίο κομμάτι μιας πρώην ομοσπο νδιακής δημοκρατίας.
Εύχομαι μια καλή μελλοντική συνεργασία των λαών μας με τους οποίους μας συνδέει μια μεγάλη ιστορική πορεία.

Ο σκοπός μου είναι αυτό το βιβλίο να μεταφραστεί και στη δι κή σας γλώσσα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε συ μπαράστασή σας.Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αθανάσιος Θυμιόπουλος.
Τα βιβλία μαζί με τις επιστολές τα παρέδωσα εγώ ο ίδιος προ σωπικά αρχίζοντας από το Γιουγκοσλαβικό προξενείο στο Μό ναχο και κατόπιν στις άλλες χώρες σε ένα μεγάλο φάκελο και αφού πρώτα το άνοιγαν για αν δουν τι έχει μέσα και μιλούσαμε

σχετικά για την υπόθεση των βάρβαρων βομβαρδισμών. Θυμάμαι που ο Γιουγκοσλάβος πρόξενος κ. Γιοβάνοβιτς με συ νεχάρη θερμά όσο κανείς άλλος και μάλιστα μιλήσαμε αρκετή ώρα μέσα στο γραφείο του και πρόσεξα την ευχαρίστηση εις το πρόσωπό του καθώς διάβαζε την επιστολή στα γερμανικά και μετά εγώ του διάβασα και του ανέλυσα το θέμα του βιβλίου μου γιατί ενώ το βιβλίο κυκλοφόρησε οι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ συνέχισαν ακόμα δυο τρεις μέρες να βομβαρδίζουν, ακόμα και έως ότου υποχρεώσουνε μια μικρή χώρα να σκύψει το κεφάλι, να ταπεινωθεί, αλλά η χώρα αυτή δεν ταπεινώθηκε, γιατί είπε ΟΧΙ στο διεθνή οργανισμό δολοφόνων του ΝΑΤΟ.
Στην υπόλοιπη διακίνηση των βιβλίων μου συνέβαλε και το εδώ γραφείο Τύπου όπου διαμέσου του διπλωματικού σάκου έστειλα πάρα πολλά βιβλία.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Προς: Δρ. Νίκο Σωτηρίου
Διευθυντή Γραφείου Τύπου. Μόναχο 20.6.1999.

Αγαπητέ κ. Σωτηρίου, σας παρακαλώ όπως μεταβιβάστε τις επι στολές μου με τα βιβλία, βλέπε λίστα διανομής, και τα οποία έχω σε ειδικούς φακέλους με διευθύνσεις κ.λ.π.
Οι παραπάνω επιστολές παρεδόθησαν και τις άλλες χώρες.

Νομίζω, αλλά έχω την πεποίθηση ότι με το βιβλίο μου: Βάρβα ροι του ΝΑΤΟ, προσφέρω θετικό έργο, εθνικό, αλλά και σε πα γκόσμια κλίμακα μεγάλη προσφορά στην ανθρωπότητα.
Η αδυναμία μας σαν λαός, δεν ξέρω που οφείλεται, να δουλέ ψουμε συντονισμένα, έχει φέρει ίσως βαριές επιπτώσεις τόσο εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας.

Ο ελληνισμός κινδυνεύει και οι ελληνοχριστιανισμός κινδυ νεύει, ο οποίος θα πρέπει να γίνει σήμερα ειδικά μια τρανή ελπίδα και ασπίδα ενάντια στην διεθνή μασονία και στον αντί χριστο 666…ο ποίος προσπάθησε και θα ξαναπροσπαθήσει να δημιουργήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, παγκόσμια κυβέρνηση του αντίχριστου της μασονίας.

Σας ευχαριστώ.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς Αθανάσιος Αντωνίου Θυμιόπουλος.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ“