ΔΙΑΒΟΛ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ (Μαγεία, θρησκεία, διάβολοι και θεοί)

1,00 

Kategorie:

Beschreibung

Δεν είναι και τόσο κακό που συναντά ο άνθρωπος στην καθημερινή μνήμη της ζωής, είναι στο δρόμο του και τα μάγια κάνουν διάφορες τσαρλατάνους που έμαθε δύο κόλπα από τον παππού του, την γιαγιά, τον γείτονα λάθος σπίτι και τη χρήση τους κατά ορισμένων προσώπων και μπορείτε να πάρετε τέτοιο τεράστιο ποσό των χρημάτων για την μαγεία και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα θύματα σκοτάδι.
Ο διάβολος, αν δεν το αρπάξει από τα κέρατα, αν όχι το gettin ζήσει, αν δεν ξέρετε και δεν μπορεί Κουμανδαρία, καλά, τότε διάτρητοι και είναι καλύτερα να αφεθεί ύπνου θα πρέπει να είναι βαθιά μέσα στο μαύρο σκοτάδι.
Το κακό δεν είναι ότι η μαγεία έχει τις ρίζες του βαθιά στα έγκατα της θρησκείας και προέρχεται από τον κήπο του Θεού όλα τα είδη των ομολόγων, έτσι ώστε το λάθος κήπο.
Γι ‚αυτό και έδωσε τον υπότιτλο: μαγεία, τη θρησκεία, οι δαίμονες και όλα τα s, ταιριάζει απόλυτα στην πραγματικότητα που λίγοι, πολύ λίγοι γνωρίζουν και ακόμη λιγότεροι παραδέχονται και οι ίδιοι δυνάμει θύματα, που μπορεί να syntomiastoun με την προσφορά λίγο αρνιά τρώνε λυσσαλέες λύκους βαρύ χειμώνα και οι λύκοι δεν ftaigoune αλλά .. τα αρνιά είναι όλοι οι θεοί και οι διάβολοι, δεν υπάρχει και εδώ ένα δεν είναι αρκετό, υπάρχει ένα κουαρτέτο, τρίο και όχι ένα. Ταραξίες, αναρχικοί, τραχύ και ανυπότακτο πνεύμα επαναστάτησαν εναντίον του Θεού αυτοί (θεοί) υπό την ηγεσία του μέλους ανάγνωση, ήθελε να κατεδαφίσει το archisatana Θεό από το θρόνο και να γίνει ο Θεός τον διάβολο με τις στρατιές του κακού αγγέλους που πήραν μέρος στην επανάσταση εναντίον του Θεού.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „ΔΙΑΒΟΛ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ (Μαγεία, θρησκεία, διάβολοι και θεοί)“