Δική μου Καλύβα Κάηκε

1,00 

Kategorie:

Beschreibung

Το παρόν βιβλίο διανέμεται εντελώς δωρεάν, σε όσους έκαναν στα ξένα, σε όσους έχουνε ξενιτεμένους και σε όσους ένιωσαν τον πόνο της ξενιτιάς ακούγοντας δημοτι κά πονεμένα τραγούδια κλαίγοντας, σταλαγματιά, σταλα γματιά, το δάκρυ τους το χύνουν.
Οι ρίζες της ξενιτιάς, δεν θα κοπούν ποτέ και τα κλωνά ρια του δέντρου που λέγεται Ελλάδα, θα σπάσουν στους βοριάδες και νοτιάδες της ξένης κοινωνίας.
Ξένο ψωμί γευόμαστε, σε ξένη κοινωνία, δακρύζουν τα ματάκια μας, από την αγωνία.
ΑΦΙΕΡΩΣΗ:
Όποιος έφυγε παράκαιρα από τον τόπο που τον γέννησε και δεν μπόρεσε να τον θρέψει.
Όποιος δούλεψε σκληρά σαράντα χρόνια στα ξένα και καταθέτοντας όλες τις οικονομίες του εις τις ελληνικές τράπεζες, νομίζοντας ότι θα γίνει ανάπτυξη στην πατρίδα του, μα δυστυχώς όλα τα κόπια του τα έφαγαν, όλα, οι διάφοροι λωποδύτες και κοπρίτες, οι κοινώς ληστές της κρατικής τρομοκρατίας οι οποίοι θέλουν και προσπαθούν να μας επιβάλλουν την ευτυχία δια της κρατικής και ιδιω τικής προπαγάνδας που φτάνει μέχρι και στο βαθμό της αποχαύνωσης του πολίτη.
Όποιος έχασε όλα τα κόπια του σε σφραγίδες κρατικές, σε χαρτόσημα και γραμματόσημα από τις διάφορες και άχρηστες διάβολο – συνεργασίες με το ελληνικό κράτος της αρλούμπας και της αλητείας. Αυτός με νιώθει. Όποιος αδικήθηκε, τσαλαπατήθηκε και περιφρονήθηκε από την δεσποτική εξουσία,(κυβέρνηση), της Αθήνας και πάσης Ελλάδας. Από τα κομματικά σκυλιά, με νιώθει. Όποιος παράτησε τα σπλάχνα του εις την πατρίδα και έφυγε στα ξένα δρόμια για να τα θρέψει.
Όποιος πέθανε όρθιος στα ξένα. Αφιερώνεται τούτο το βιβλίο.