ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.

1,00 

Kategorie:

Beschreibung

Ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνικού έθνους σήμερα είναι ο κο μμουνισμός. Εχθρός άτιμος και ύπουλος, χτυπάτε τον χωρίς οί κτο, μην τον αφήνεται να ανασάνει.
Να τσακιστεί. Είναι τραγικό να βλέπει κανείς μέσα στις τάξεις του τόσα παραπλανημένα παιδιά του λαού.
Το Κ.Κ.Ε σε σημείο το αντεθνικό αυτό κόμμα, να έχει αποβεί ισχυρότερο οικονομικό συγκρότημα μαζί με τις αναγκαστικές εισφορές, εκβιασμούς και λεηλασίες του ΕΛΛΑΣ σε βάρος του αγροτικού πληθυσμού μας και αδρές ενισχύσεις των ΑΓΓΛΩΝ που εξαπατούνε συνεχώς όλο το διάστημα της κατοχής με εντυ πωσιακές ενέργειες- εξαπάτηση και να μην το ρίξουνε στην ηθελημένη πολιτική του διχασμού του λαού μας γιατί το διαίρει και βασίλευε ήταν η πολιτική που ακολουθούσαν πάντα εδώ με σα και ιδίως τον τελευταίο καιρό, τόσο από εχθρούς, όσο και από φίλους. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Σ.Σ: Εγώ το 1947 ήμουνα τριών χρονών παιδάκι όταν αυτά τα ξενόφερτα σκυλιά ρήμαξαν τη χώρα, έκαψαν το σπίτι του αξέ χαστου παππού μου και δολοφόνησαν τον πατέρα μου.
Αυτοί οι δολοφόνοι, φόνοι του αγροτικού πληθυσμού, τότε κρά ταγαν μαχαίρια και τσεκούρια κι έσφαξαν τους πατεράδες μας και τα τέκνα αυτών, κρατάνε την ρουφιάνα την άτιμη κρατική σφραγίδα, αδικώντας εμάς τα θύματα. ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.“