Και οι θεοί Τρελάθηκαν

1,00 

Kategorie:

Beschreibung

Όταν σε ένα κράτος ζούνε μόνο οι θεοί, οι νεκροί και η εξουσί α, τότε ο άνθρωπος κινείται μέσα σε σκοτεινούς κύκλους εξέλι ξης που οδηγεί εις την 100% ανεξέλικτη πορεία άνευ ασφαλι στικών δικλίδων, δια την ανανέωση της δημοκρατίας, η οποία δημοκρατία…όχλος θεοί και άνθρωποι, είναι ένα και το αυτό πράγμα τυπικά, αλλά στην ουσία ο άνθρωπος θα πρέπει να εί ναι ο κεντρικός κύκλος όπου οι άλλοι κύκλοι θα περιστρέφουν γύρω του ιδέα άλως όχλος θεοί και εξουσία θα ανανεώνονται δια της θεοποίησής των. Ο οχλάνθρωπος θα πρέπει και πρέπει το συντομότερο να παραδώσει τη θέση του στον άνθρωπο της σκέψης ο οποίος θα δημιουργήσει και το θεό των εκλεκτών δια της δολοφονίας του μετεμψυχωμένου θεού της μασονίας και α ντίχριστπου 666 ! … ο παρουσιαζόμενος για θεός… Παρακαλούνται όσοι πιστεύουν στους θεούς φανατισμένα κα θώς και στη δημοκρατία, να μην ασχοληθούν με την ανάγνωση τούτου του βιβλίου και καλούνται όσο είναι καιρός ακόμα να διακόψουν την ανάγνωσή του. Κρητική εκ των υστέρων και μάλιστα στείρα δεν ωφελήσει σε τίποτα.

Ακατάλληλο για τον κατώτατο όχλο και για τον πνευματικό ό χλο. Κατάλληλο μόνο για ικανούς στη σκέψη και ανώτερους α νθρώπους, για όσους θέλουν να εκτιναχθούν προς τα επάνω, να ξεφύγουν από τη μορφή του συρόμενου όχλου και από το πα ζάρι της αγοράς να βρεθούν στην πιο ψηλή κορφή της Ολυμπια κής στέγης των Ολυμπίων θέων.

Ενεργοποιημένοι θεοί, θεότητες και θεοποιημένα είδωλα στέκο νται εμπόδιο στην ανάπτυξη, εξέλιξη, διαπλάτυνση, σμίξει και γέννηση σκέψης. Ιερό καθήκον στον άνθρωπο της σκέψης είναι να επαναφέρει τους θεούς εν τη τάξη, φτιάχνοντας ανθρώπους εντάξει και τοποθετώντας τους εν σωστή ανακατατάξει μηδενί

ζοντας την υπάρχουσα ηθική δογματική, πολιτειακή ξεπερνώ ντας τους τρεις κύκλους του μηδενισμού, ηθικού, κοινωνικού, πολιτικού τοποθετώντας παράλληλα και τις ασφαλιστικές δικλί δες προστασίας του ατόμου (πολίτη) και ουχί της μάζας η οποί α χωρίς το ένα δεν είναι κανένα.

Και οι θεοί τρελάθηκαν. Ο θεός του όχλου, οι θεοί του όχλου και ο θεός των εκλεκτών. Μόνο οι δυνατοί, ικανοί, άξιοι και καθαροί το πνεύματι, όχι με την αξία του υπάρχοντος θείου, έ χουν τη δυνατότητα να είναι ισάξιοι του θεού( θεών) δια της γέ ννησης σκέψης.

́Όλοι οι άλλοι, θα έχουν τα θεοποιημένα είδωλα του όχλου, εκ του όχλου, δια του όχλου και επί του όχλου λατρεύοντες τους θεούς του σκότους για θεούς του φωτός.
Είναι κατάπτωση και ντροπή μεγάλη στον άξιο να λατρεύει τον ίδιο θεό με τον ανάξιο και αποχαυνωμένο στη σκέψη άνθρωπο. Και οι θεοί τρελάθηκαν.

Πέθανε ο θεός μου; Ζήτω ο θεός μου.
Αν δεν πεθάνει ο θεός μου, πως θα γεννηθεί;
Αν εγώ δεν ζήσω, πως θα πεθάνω για να ζήσω;
Όταν ο θεός μου είναι άρρωστος, φυματικός, καρδιακός και συν της άλλοις αποκοιμηθεί ναρκωμένος και αποχαυνωμένος στην αγκαλιά του όχλου με τη διπλή μορφή θείου και άθεου, τότε πεθαίνει αναγκαστικά για να ζήσει.
Σκοτώνοντας και δημιουργώντας το θεό μου, όντως ο νέος θε ός μου, είναι ο εκλεκτός θεός των εκλεκτών ανθρώπων.
Μου είναι αδύνατον να έχω τον ίδιο θεό με τον κοιμισμένο θεό που φέρνει ναυτία, φέρνει την τρέλα της ισότητας και δεν μένει τίποτα άλλο από την αυτοκτονία και αντί να πεθάνω εγώ σκο τώνω τον θεό της ισομανίας για να ζήσω.
( Άρα…σκοτώνοντας το θεό, δημιουργώ το θεό).
Και οι θεοί τρελάθηκαν, αρρώστησαν η χάθηκαν η άλλοι τους τραυμάτισαν, δεν έχει σημασία, όση έχει να αντικατασταθούν. Ιερό καθήκον είναι: να δημιουργήσουμε ανθρώπους εντάξει και τοποθετώντας τους εν ανακατατάξει απέναντι στο θεό τους γιατί στέκονται σε δολοφονημένο θεό εν αγνοία τους. Σώσων κύριε τον λαόν σου

Και ευλόγησον την κληρονομίαν σου Νίκας της βασιλεύσει

Κατά βαρβάρων δωρούμενος
Και το σων φιλάτοις

Δια του σταυρού σου πολίτευμα.

Μήπως εδώ οι άρχοντες της θρησκείας, μασονοκρατούμενοι ά ρχοντες δεν δολοφόνησαν το θεό τους με το να βγάλουν από το τροπάριον της λέξη: ΝΙΚΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ;…πιεζόμενοι α πό την εξουσία του όχλου;

Ο πραγματικός όμως θεός είναι βασιλεύες των ουρανών και δεν πεθαίνει παρά κράζει: νίκας της βασιλεύσι. Να τι εννοώ σα λέγω να δημιουργήσουμε ανθρώπους εντάξει και τοποθετώντας αυτούς εν ανακατατάξει απέναντι στο θεό τους και όχι στο εί δωλό τους. Η υποκρισία δυστυχώς των ειρώνων δεν έχει όρια με το να διατυμπανίζουν δημοσίως ότι ναι, και εγώ πιστεύω εις υπάρχον θεό, αλλά δεν θέλω να διατυμπανίζεται και να διαφαί νεται και πως θα γίνει ο διαχωρισμός αυτών εξ αυτών και υμών και ημών να έχω δίπλα μου εγώ έναν που δεν πιστεύει η που πι στεύει και του φαίνεται ότι δεν πιστεύει για να πολεμήσουμε μαζί το θεό κρυπτόμενοι εις το δάσος η ακλουθούντες πορεία προκαθορισμένη από κάπου;

Εγώ αδερφοί μου ακολούθησαν μια πορεία δια μέσου λεπρών και ληστών που φωτογραφίζουνατς, την βλέπω σαν μια φαντα στική εικόνα που μόνο η αρρωστημένη λογική της τρέλας κά ποιου μισότρελου ζωγράφου, η ακόμα και τρελού συγγραφέα και ποιητή θα μπορούσε να εμπνευστεί. Είναι μια ανοιχτή πλη γή όπου εκεί μέσα βουτάω το μολύβι και γράφω στο χαρτί. Στον άρρωστο κύκλο της κοινωνίας, μέσα εκεί εάν λέγω στις κοινωνικές πιέσεις( πολιτικές – δογματικές) αρχόντων της εκ κλησίας και πολιτείας( εξουσίας) δεν συντελεστεί διαπλάτυνση σκέψεως, άνευ προγραμματισμού, τότε το άτομο καταλήγει εις την σχιζοφρένεια βαριάς μορφής η οποία επιβάλλεται δια της επιβαλλόμενης Αντανάκλασης ευτυχίας στη δυστυχία.

Έγραφα το 1973 στο πρώτο μου βιβλίο :ΌΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑ ΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ότι: Μονάχα ο νόμος του θεού μπορεί για να δικάσει ,άνθρωπος σ αυτήν τη γη δικαίωμα δεν έχει τον άλ

λο για να βλάψει. Σήμερα μετά τόσα χρόνια και ύστερα από το σης αδικίας οργανωμένης εκ της κρατικής λησταρχοντο-εξουσί ας κατέληξα στο παρόν σύγγραμμα το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από την πραγματικότητα της ζωής την οποία τουναντίον όπως προσπαθώ αλλού να δολοφονήσω για να γίνει δεκτή, σε άλλα συγγράμματα, εδώ παρουσιάζω όπως έχει και αν κανείς μπορέ σει και εισχωρέσει στους κύκλους σκέψης, τότε θα καταλάβει καλύτερα το πώς δολοφονείται ο θεός της ζωής.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Και οι θεοί Τρελάθηκαν“