ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

1,00 

Kategorie:

Beschreibung

ΠΡΟΛΟΓΟΣ.

ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ. ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

Η εικόνα δεν μου φεύγει απ ́ το δύστυχο μυαλό της καταστροφής η μπόρα που μου πήρε ότι αγαπώ.

Τα ελληνάκια της ξενιτιάς

που γεννήθηκαν στα ξένα την Ελλάδα έχουν στην καρδιά κι ας είναι μίλια μακριά.

Ελλάδα μάνα μου γλυκιά πατρίδα ξακουσμένη λάμπεις σαν τα διαμάντια σ ́ολη την οικουμένη.

Κι αν τα λίγα σου παιδιά η μαύρη ξενιτιά τα πήρε κι αν δουλεύει ο νικητης στον ηττημένο δούλος

σ ούμεινε κάτι Ελλάδα μου
η δόξα και ο θρύλος.
Το παρόν βιβλίο ξεκίνησε σαν αρχική ιδέα και σκέψη τον μήνα τον Απρίλιο του 2009 και τελειοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013 με την επίσκεψη τα Χριστούγεννα στην Φινλανδία. Η τελική επεξεργασία έγινε τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2014 μέσα στο πάρκο της Γερμανίας όπου κάθε πρωί έβγαινα και έγραφα στο παγκάκι ενώ τα μικρά τα πουλάκια πετούσαν γύρω μου, και έσκουζαν και τα κοράκια που ήθελαν να αρπάξουν τα πουλάκια. Τρουηρνούσαν που και που και μερικες γριές με τα μικρά τους τα σκυλάκια όπως συνήθως κάνουν εδώ και χρόνια και τούτον γιατί τα πονεμένα τα παππούδια φύγανε για

πάντα ψηλά στον ουρανό και αυτές μοναχές έχουν για παρηγοριά τα σκυλιά.
Συνέχιζα να γράφω με πόνο στην καρδιά και με το μυαλό μου θολό και τρελή σκέψη και ξαφνικά έριχνα και ένα δάκρυ,σαν το πεινασμένο μικρό πουλάκι που κινηγούσε ο μεγάλος κόρακας να το αρπάξει και αυτό με σπασμένα τα φτερά γύρευε να φύγει μακριά, να βρει την λευετριά. Ούτε με ενδιαφέρουν τι θα

πουν οι πολλοί, αν με καταλάβουν, αν με νιώσουν, γιατί και ένας αρκεί να του δώσω το χέρι, εδώ στα ξένα μέρη, ίσως άγρια, αλλαργυνά και από την πατρίδα πολύ μακριά.
Είμαι σίγουρος αν ο εγγονός μου Μίρο Θανάσης το θελήσει και το πει στον παππού του, αλλά ειδικά στην Μαριέτα την γιαγιά αυτή θα μεταφράσει αυτό το βιβλίο στα Φινλανδικά.

ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ. Σημείωση και προειδοποίηση για τεχνική επεξεργασία, έκδοση το παρόν βιβλίο σαν ιδέα ήρθε όπως είπα τον Απρίλιο του 2009 όταν πήγα στην Φινλανδία για πρώτη φορά στην περιοχή ΟΥΛΟΥ. Δυστυχώς όμως το πρόγραμμα της γραμματικής διόρθωσης δεν έβγαινε εις το κομποιούτερ οπότε αναγκάστηκα να κάνω την τεχνική επεξεργασία δια οφθαλμού και μόνο. Οι ανίκανοι που τυχόν θα διαβάσουν το παρόν βιβλίο, οι άνθρωποι εκ του όχλου της σκέψης, αλλά και εκ του όχλου εν τη κινήσει δεν θα μπουν καν στο νόημα, η αν θα μπουν, δεν θα κατανοήσουν και θα δοκιμάσουν να περιφορνήσουν την ιδέα, αλλά και την σκέψη του γράφωντος. Φυσικά είναι εγωιστές. Αλλά καλά θα κάνουν να διαβάσουν το βιβλίο του Αλμπερτ ΚΑΜΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
Που εγώ συμπλήρωσα με ένα στίχο.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ,έχουν γίνει ένα, διάκριση δεν γίνεται, τώρα σε κανέναν.Μια τρύπα είναι η ζωή κι ο άνθρωπος ποντίκι, τρυπώνει μέσα και ζει σαν το μικρό σπουργίτι. Αναλύω όμως τι εννοώ όταν λέω, όχλος εν τη σκέψη και όχλος εν τη κινήσει, ένα και το αυτό πράγμα εν τη πραγματική περιφρονήσει.ΟΧΛΟΣ, ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ, είναι αυτοί που δεν μπορούν να σκευτούν και όχλος εν τη κινήσει είναι αυτοί που μπορούν, αλλά δεν θέλουν γιατί έτσι τους υποχρεώνουν να σκευτούν και αυτοί είναι εκείνοι οι λεγόμενοι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών συν η κατευθυνόμενη επιστήμη των δολοφόνων.
Νομίζω ότι έγινα όλίγον κατανοητός και ουχί όπως πάντα εγώ ο κακός. ΟΛΟΙ αυτοί θα κοιτάξουν να περιφρονήσουν την σκέψη μου την οποία δεν θα κατανοήσουν καν και θα μείνουν στην κρίση τους ότι κάπου στο βιβλίο λείπει ένα Μ…και ένα Π…Αυτή η κριτική την οποία θα καταλάβει κανείς όταν διαβάσει το βιβλίο μέχρι το τέλος την απάντηση του υπουργείου πολιτισμού και της παιδείας και της θρησκείας και της λεγόμενης ελληνικής σκέψης και κουλτούρας την οποία δολοφόνησαν, αυτά τα άγρια πολιτικά κοράκια.ΟΧΛΟΣ ΕΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΛΟΣ ΝΕ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ. ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.
Και θα ρίξω ακόμα ολίγον δηλητήριον της σκέψης σε αρμοδίους αλλά και σε αναρμοδίους. Καμιά χώρα στον κόσμο δεν έχει το μισό και περισσότερο πληθισμό στις ξένες χώρες όπως η Ελλάδα. Αυτό γίνεται γιατί το κακό είναι μέσα και ο πολίτης άνθρωπος ψάχνει να το βρει έξω και τούτον γιατί φταίνε πάντα οι άλλοι οι ξένοι και όχι εμείς και να γιατί κάπου γράφω ότι η Ελλάδα εδώ και χρόνια διώχνει τα παιδιά της και έφαγε τις σάρκες των παιδιών της αυτών και δεν θέλω να πω την Ελλάδα πατρίδα, αλλά την πολιτική γιδοεξουσία. Και πριν μπω στην περιγραφή των βιβλίων μου στην γερμανική γλώσσα, θα πω ακόμα δυο λόγια, ακόμα ποιο κακά με την σημασία των λέξεων. Αυοί που έχουν αγωνιστεί για να γίνει η πατρίδα μας μια χώρα ανεξάρτητη και δημοκρατική και ελεύθερη από την σκλαβιά την Οθωμανική 1453-1821, και μέχρι το 1913 η μισή άλλη πατρίδα, πέθαναν όλοι αυτοί στα ξένα πριν την ώρα τους, σαν ζητιάνοι και ταπεινοί η ακόμα και μέσα στο κελί της φυλακής και άλλους σκότωσαν.
Κανένας λαός στη γη ετούτην δεν κατηγορεί τους ήρωες του, όπως εμείς τους αθάνατους ήρωες του 1821 που έδωσαν την ζωή τους και το αίμα για την πατρίδα μας. Και ακόμα κάτι χειρότερο. Κανένας λαός, δεν αποκαλεί το σύμβολο της πίστης την ελληνική σημαία, όπως ένας πρύτανης πολίτης και δήθεν Έλληνας σε ελληνικό πανεπιστήμιον της Αθήνας είπε ότι η ελληνιή σημαία είναι ενα κουρελόπανο και κανένας μαλά- κας δεν αντέδρασε.Αυτή δυστυχώς είναι η ορβιομασονική χολέρα και πανούκλα της μαύρης Μαρξιστικής προπαγάνδας.Χορέλα ξαπλωμένη σε όλη την ανθρωπότητα.Τότε θα ξαναπώ πάλι δυο στιχάκια για το βιβλίο του Αλμπέρτ Καμύ, το οποιο διάβασα πριν χρόνια πολλά, το άνθρωποι και ποντίκια και με επιρέασε πάρα πολύ.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.“